Primera Beek-Ubbergen    Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen              

SPONSORING VIA WINKELS ONLINE

Beste tennisleden,
Zoals wij al eerder hebben aangekondigd, bestaat er vanaf nu ook de mogelijkheid om als lid deel te nemen aan de sponsoring.
Met sponsorkliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost.
Klik op de banner en bezoek de  webiste van sponsorkliks :
 In het menu kun je bij diverse webwinkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolbleu, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het sponsordoel. En nogmaals, het kost niets extra.

Hoe werkt het?


Heel simpel: Via de site van sponsorkliks bezoek je de webwinkel naar keuze. Zij betalen een commissie voor elke bestelling die via Sponsorkliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via Sponsorkliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com de vereniging een commissie uit en profiteert de vereniging hier direct van. In de maand oktober €31,64 via maar ongeveer 6 bestelling. 
Ga naar de site van Sponsorkliks en kijk hoeveel bedrijven hierbij zijn aangesloten. Je zult er versteld van staan van de hoeveelheid.
Zijn er nog vragen of opmerkingen, neem gerust  contact op.
Er is uiteraard ook rekening gehouden met het privacy beleid.
Theo Rutjes, email t.rutjes1947@gmail.com.Restaurant De Thornsche Molen en lokale en regionale verenigingen gaan samen een nieuwe manier van sponsoring vorm geven.  Bij een bezoek aan de THORNSCHE MOLEN krijg je een of meer stempels afhankelijk van het bedrag.

 

Pierre Vink: “ Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”.Wij doen dat door een strippenkaart. Voor iedere vereniging maken we een eigen kaart. Bij ieder bezoek bij de Thornsche Molen krijgen ze een stempel per €15,- . Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag.

De spaarkaarten van TV de Oorsprong zijn in het clubhuis verkrijgbaar. Vul je naam in en de naam van de vereniging.
Op onderstaand voorbeeld kun je zien hoe de kaart eruit ziet.