Over ons

Samen met haar sportieve buren voetbalvereniging BVC en Petanquevereniging Beek, ligt TV de Oorsprong midden in het groen, nabij het Wylerbergmeer. Het park heeft 6 Smash Court banen, die vanaf het grote terras prima in het zicht liggen. Het in 2010 gerenoveerde clubhuis, heeft een ruime bar en en 2 kleedkamers.

TV De Oorsprong is bij uitstek een vereniging, waarbij plezier in sporten en ontmoeten centraal staat. Zo worden er geregeld toernooien georganiseerd voor leden (en introducés) die in het teken staan van een thema. Bekend in de regio is het Open Toernooi, een van de gezelligste toernooien in de regio.

De vele commissies en vrijwilligers die de club rijk is, zorgen voor een geweldige verzorging tijdens competities en toernooien, onderhoud van de banen en het park, bezetting van de bar, en niet te vergeten de organisatie rondom de jeugd, een zeer belangrijke afdeling binnen de club.

Kortom, TV De Oorsprong is een bruisende vereniging met een goede naam in de regio. Geen wonder dat van de 400 leden een groot aantal niet woonachtig is in Beek-Berg en Dal. TV De Oorsprong bindt.

 

Het Park

    

    Ereleden
    

    Reglementen

 

Bestuur

 

sponsoring via winkels

    Vrijwilligers


    Commissies


    Lidmaatschap
  

   

    

 

Trainers
  

    Contributie

    Ideeënbus

 

Sponsors

       Primera Beek-Ubbergen    Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen