SPONSORS

        

 

 

    

De vrijwilligers van TV De Oorsprong

Ook TV De Oorsprong kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Helaas wordt het al maar moeilijker genoeg vrijwilligers te vinden om de vereniging draaiende te houden. Wist je dat seniorleden die in een kalenderjaar vrijwilligerswerk doen, het jaar daarop een korting van € 20,- op de contributie krijgen?
De belangrijkste motivatie voor vrijwilligerswerk zal altijd blijven bestaan uit clubliefde. Maar een financieel duwtje in de rug kan zeker geen kwaad.

Voor het vrijwilligerswerk binnen commissies kun je je opgeven via:
-    digitaal formulier
-    een mail sturen naar Lidwien de Haan (lidwiendehaan@xs4all.nl

 

WORD VRIJWILLIGER IN EEN (OF MEER) VAN ONZE COMMISSIES:

1. Jeugd Commissie De Jeugd Commissie bestaat momenteel uit 4 enthousiaste leden. Zij verzorgen alle evenementen rondom het jeugdtennis. Zoals tenniskidz@ school, clubkampioenschappen, supermixtoernooi,  competities (woensdagmiddag en zondag).  We kunnen nog extra leden gebruiken in de jeugdcommissie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de commissie via jeugd@tvdeoorsprong.nl.

2. WORLDTOUR Dit is 1 of 2 zondagen van de maand van maart t/m november voor alle jongste jeugd. De trainer verzorgt de aanmeldingen en is ook regelmatig aanwezig tijdens de thuiswedstrijden. Deze competitie is goed bezocht door vele verenigingen uit de omgeving. De verschillende verenigingen verzorgen deze zondagen afwisselend. Zie ook tenniskids.nl/over-tenniskids/rood-oranje-en-groen. Voor meer informatie neem contact op met de Jeugd Commissie via jeugd@tvdeoorsprong.nl.

NB Om vrijwilliger te worden van een jeugdactiviteit is het zeker niet noodzakelijk een tennissend kind te hebben binnen de vereniging. Iedere senior lid kan zich inzetten voor de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst.

1. Teamleider bardienst Wij zijn dringend op zoek naar Teamleiders. Een Teamleider bardienst opent en sluit de bardienst. Voor meer informatie omtrent deze taak kun je contact opnemen met Stef Merkus (06-12191176).

3. Bardienstmedewerker Dat betekent minimaal 4 dagdelen per jaar een bardienst/buffetdienst draaien van ongeveer 3/4 uur. Dit is zowel 's avonds als in het weekeinde. Daarnaast dient men éénmalig deel te nemen aan de Instructie Verantwoord Alcoholgebruik. Deze instructie duurt circa 2 uur en wordt op een aantal avonden eind maart in het clubhuis aangeboden. Voor meer informatie omtrent de bardienst kun je contact opnemen met Stef Merkus (06-12191176).

4. Commissie GRIJS/Parkmedewerker Dit betekent meehelpen bij het onderhoud en schoonhouden van het tennispark, en klussen rondom het clubhuis. 

5. Technische Commissie Deze commissie verzorgt de KNLTB competitie. Er wordt voorjaars-, zomeravond- en najaarscompetitie gespeeld. De commissie bestaat momenteel uit 3 personen. Met het groeiend aanbod van de competities, kunnen zij wel extra handen gebruiken. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met de commissie via tcoorsprong@gmail.com

7. Vrijwilligerspool Hier kun je je voor opgeven indien je altijd wel wilt helpen, maar niet vast in één commissie. De verschillende commissies kunnen je dan benaderen om te vragen of je tijdens een evenement kunt komen helpen.

 Zonder vrijwilligers géén tennisvereniging. Dus meld je aan. We rekenen op je!