Welkom bij TV De Oorsprong.

Ben je al lid en zoek je informatie? Wil je lid worden of trainingen volgen om je spel beter te beheersen? Wil je meedoen aan het jaarlijkse Open Toernooien?  Of ben je gewoon benieuwd wat TV De Oorsprong voor een club is? Dan ben je op deze site van TV De Oorsprong aan het goede adres! Graag tot ziens bij een van de gezelligste tennisverenigingen in de regio.

 

  DE LAATSTE JUBILEUMHANDDOEKEN.

 € 5,- PER STUK. Neem contact op met Koen van Dijck


LAATSTE NIEUWS

najaarsinvitatie18.png Op zondag 11 november is er een najaarstoernooi. De inschrijving  van dit gezelligheidstoernooi is open voor iedereen. Beginners, gevorderden, man, vrouw, jong, oud, leden en introducees. 


Lees meer...

sponsorkliks.png

Help TV de Oorsprong eenvoudig aan extra inkomsten! Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het je een cent extra kost! Boek een weekendje weg via Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd.nl en Tv de Oorsprong ontvangt geld in de clubkas. De maand okt €31,64 door maar +/- 6 bestellingen van personen...

leaflet ledenwerf 50.jpg

Omdat TV de oorsprong dit jaar 50 jaar bestaat, is er een speciale jubileum actie voor nieuwe leden. Voor maar €50 ben je lid tot het einde van dit jaar. Tevens een aantrekkelijk aanbod voor een pakket tennislessen. Zegt het voort.

Lees meer...

KALENDER/EVENEMENTEN  

Kalender

  

Contact

 ​

Sponsoring 

 

   


 

       Primera Beek-Ubbergen    Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen