foto's en evenementen

18 januari werd ook TV de oorsprong getroffen door de storm. Een enige ravage. Het dak er af gewaaid met alle gevolgen van dien. Met man en macht werkt onder andere commissie grijs in overleg met bestuur en stichting aan gevolgen van deze storm. enkele foto's spreken boekdelen. De reparatie zal spoedig verricht worden. Klik op de foto's voor grotere weergave.

                        

Het eerste oliebollenfestijn was een succesvolle herhaling van een oude traditie. Een aantal jeugdleden hebben samen met de senioren getennist vanaf 14 uur op 4 banen. Gelukkig was de sneeuw verdwenen van de dag ervoor. 

         

     (klik op foto voor grotere weergave)

Hermine en Lidwien waren al vollop aan het bakken, toen de eerste gasten binnekwamen voor het oliebollenfestijn. Om 17 uur was het clubhuis goed gevuld en iedereen genoot van de oliebollen, krentenbollen, appelbeigneits en de gluwein. Zo'n 60 personen waren op dit evenement afgekomen: eind december 2018 zullen we dit evenement herhalen. Een leuke manier om het jaar af te sluiten en te kijken naar het volgende jaar. 

  

Het najaars invitatietoernooi 2017 was een groot succes. Met 44 spelers hebben we er een gezellige middag van gemaakt. 3 tot 4 rondes gespeeld door alle tennissers. De wedstrijden duurde 45 min. na een pauze met een heerlijke lunch met zelfgemaakte soepen, vervolgden de wedstrijden. Deze formule werd als zeer prettig ervaren door de spelers; toch 3 wedstrijden spelen, maar we de nodige gezamenlijke rust en gezelligheid. (klik op foto voor grotere weergave)

    


Rabobank Nijmegen         Primera Beek-UbbergenMeijer Assurantiën Beek-Ubbergen