SPONSORS

        

 

 

    

Trainingen Jeugd

TARIEVEN JEUGDLESSEN SEIZOEN 2018/2019 ( lidmaatschapstarief niet inbegrepen)

aantal activiteit pakket 1 All inclusive
€ 215,- per jaar 
pakket 2 More inclusive
€ 440,- per jaar 
     
 25 tennisles (1 uur)
sept  t/m juni 
✔️ ✔️    
 25 extra tennisles (1 uur)
sept t/m juni
  ✔️    
 4 match training   ✔️    
 7 tennis clinic ✔️ ✔️    
 4 conditie training ✔️ ✔️    
 3 competitie training
(indien competitie spelend)
✔️ ✔️    
 9 worldtour competitie
(6 t/m 10 jaar)
✔️  ✔️    
 7 groen/ gele competitie
(10 t/m 17 jaar)
✔️ ✔️    


Aanvullende informatie:

  • in de schoolvakanties is er geen tennistraining
  • automatisch incasso in 4 termijnen
  • geen tennisles in december en januari
  • trainingsgroepen van 6 kinderen per groep
  • automatische incasso in 4 termijnen
  • afmelden of wijzigen tennislessen vóór 31 dec of 1 dec aan het einde van de eerste trainingsreeks. (voor afmeldingen per 1 februari wordt wel de KNLTB bijdragen geïncasseerd voor dat jaar)
  • proeflessen: in overleg met de jeugdtrainers is het mogelijk om gratis 1 proefles te volgen, alvorens zich definitief in te schrijven
  • privélessen: voor privélessen kun je contact opnemen met de jeugdtrainer.

Yannick van de Pol

Mijn naam is Yannick van de Pol en ben woonachtig in Nijmegen. Ik geef inmiddels al 6 jaar met erg veel plezier trainingen bij verschillende tennisclubs. In de afgelopen jaren ben ik mee geweest met verschillende tennisreizen en heb daarbij o.a. rolstoeltennis gegeven. In 2012 ben ik afgestudeerd op het CIOS en heb tevens de opleiding tennis in Frankrijk gevolgd, met specialisatie op kinderen. Zelf tennis ik momenteel bij heren 1 van Nijmegen Quick.

Mijn visie is dat voor recreatietennis het plezier centraal moet staan, waardoor de techniek spelenderwijs aangeboden wordt. Dit is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor kinderen. Mijn trainingsmethode bestaat uit een stappenplan vanuit de "tenniskids", deze methode is zeer populair en efficiënt. Binnen mijn lessen stel ik doelen voor de kinderen, dat vind ik een belangrijke maatstaf om te kunnen zien of kinderen er echt voor gaan, gemotiveerd zijn en het leuk hebben in de groep.

De oudere kinderen geef ik doelstelling-kaarten mee naar huis, deze dienen ze zelf in te vullen zodat ze bewust raken van wat ze willen trainen en het niet altijd de leraar is die bepaalt. Doormiddel van deze samenspraak, beïnvloed ik op een positieve manier de vooruitgang van het kind.

Ik hoop jullie snel te zien schitteren op de banen van De Oorsprong en als je vragen hebt over de trainingen mail mij gerust of volg vrijblijvend een proefles.
yannickvandepol@gmail.com