Primera Beek-UbbergenMeijer Assurantiën Beek-Ubbergen                          

Trainingen Jeugd

Pakket 1: All inclusive: € 215,- per jaar 

 25 x tennisles (1 uur) van september 2017 t/m juni 2018
7 x tennis clinic
4 x conditietraining
9 x World Tour competitie
7 x Groen/Gele competitie
3 x competitie training indien competitie spelend

Pakket 2: More inclusive: € 440,- per jaar

YyPakket 1 All Inclusive

5 x extra tennisles (1 uur)
4 x Match training

Aanvullende informatie:
- In de schoolvakanties is er geen tennistraining
- automatisch incasso in 4 termijnen
- Geen tennisles in december en januari
- Trainingsgroepen van 6 kinderen per groep
- Automatische incasso in 4 termijnen
- Bij afmelden lidmaatschap vóór 1 februari wordt de 3e en 4e termijn niet geïncasseerd!
-
Proeflessen: in overleg met de jeugdtrainers is het mogelijk om gratis 1 of 2 proeflessen te volgens alvorens zich definitief in te schrijven.
-
Privélessen: voor privélessen kun je contact opnemen met de jeugdtrainer.


Yannick van de Pol

Mijn naam is Yannick van de Pol en ben woonachtig in Nijmegen. Ik geef inmiddels al 6 jaar met erg veel plezier trainingen bij verschillende tennisclubs. In de afgelopen jaren ben ik mee geweest met verschillende tennisreizen en heb daarbij o.a. rolstoeltennis gegeven. In 2012 ben ik afgestudeerd op het CIOS en heb tevens de opleiding tennis in Frankrijk gevolgd, met specialisatie op kinderen. Zelf tennis ik momenteel bij heren 1 van Nijmegen Quick.

Mijn visie is dat voor recreatietennis het plezier centraal moet staan, waardoor de techniek spelenderwijs aangeboden wordt. Dit is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor kinderen. Mijn trainingsmethode bestaat uit een stappenplan vanuit de "tenniskids", deze methode is zeer populair en efficiënt. Binnen mijn lessen stel ik doelen voor de kinderen, dat vind ik een belangrijke maatstaf om te kunnen zien of kinderen er echt voor gaan, gemotiveerd zijn en het leuk hebben in de groep.

De oudere kinderen geef ik doelstelling-kaarten mee naar huis, deze dienen ze zelf in te vullen zodat ze bewust raken van wat ze willen trainen en het niet altijd de leraar is die bepaalt. Doormiddel van deze samenspraak, beïnvloed ik op een positieve manier de vooruitgang van het kind.

Ik hoop jullie snel te zien schitteren op de banen van De Oorsprong en als je vragen hebt over de trainingen mail mij gerust of volg vrijblijvend een proefles.
yannickvandepol@gmail.com