Nieuws

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van TV de Oorsprong "OORSPRONKELIJKHEDEN" . Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer 1 keer per 6 weken. Heeft u zelf leuk nieuws voor de leden, mail dan naar redactie@tvdeoorsprong.nl, dan plaatsen we het in de nieuwsbrief.

 

THORNSCHE MOLEN SPAARKAARTEN

De tijd dat sponsors volop interesse hadden in nagenoeg verleden tijd. De Thornsche molen heeft een spaarkaart uitgegeven voor de verenigingen. Zo ook voor TV de Oorsprong.

Lees meer...

PASJES OPHALEN 

Vanaf 11 april liggen ze bij Switsch Haarmode, Schellingshof in Beek.

Lees meer...

 

LESTIJDEN TRAINERS SENIOREN

De lessen senioren worden vanaf 1-1-2017 aangeboden in een lescyclus van 10 weken. Er is nu ook mogelijkheid om digitaal aan te melden. Binnenkort willen de trainers een gratis clinic verzorgen van alle geïnteresseerde senioren. Informatie hierover volgt... 

Lees meer

WORD VRIJWILLIGER

Ook TV De Oorsprong kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Helaas wordt het al maar moeilijker genoeg vrijwilligers te vinden om de vereniging draaiende te houden. Wist je dat seniorleden die in een kalenderjaar vrijwilligerswerk doen, het jaar daarop een korting van € 20,- op de contributie krijgen?
De belangrijkste motivatie voor vrijwilligerswerk zal altijd blijven bestaan uit clubliefde.

Lees meer...

Sponsor jouw sponsordoel gratis!

Koopt je de kerstcadeau's online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken. Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar er gaat een kleine bijdrage naar TV de Oorsprong.

U sponsort dus gratis! (klik op onderstaande banner) 

       Primera Beek-Ubbergen    Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen