Nieuws


NTT TOERNOOI 29 september t/m 1 oktober

Aankomend weekend (29 september t/m 1 oktober) vindt voor de tweede maal het finaleweekend plaats van het Nijmegen Tennis Tournament bij TV De Oorsprong in Beek. De beste spelers uit de NTT-tour 2017 maken dit weekend uit wie dit jaar overall de beste toernooispelers (per categorie) van de regio zijn! Kom jij hen aanmoedigen? 

Lees meer...

ONDERHOUD AAN DE BANEN.

Op dinsdag 3 oktober vindt het jaarlijkse onderhoud plaats.
Er zijn gedurende die dag slechts 2 banen beschikbaar voor tennis, het bedrijf (Bastiaan Dodeweerd) start om ca. 07.30 uur.
Met groet,
Com. Grijs


INSCHRIJVEN WINTERHARD(T) 2017/2018

De zomer is ten einde, de najaarscompetitie staat in de startblokken. Wil je ook in de winter nog aan een gezellige competitie meedoen met leden van veel verenigingen uit de omgeving, schrijf je dan in.

Lees meer...


LESTIJDEN TRAINERS SENIOREN

De lessen senioren worden vanaf 1-1-2017 aangeboden in een lescyclus van 10 weken. Er is nu ook mogelijkheid om digitaal aan te melden. Binnenkort willen de trainers een gratis clinic verzorgen van alle geïnteresseerde senioren. Informatie hierover volgt... 

Lees meer

WORD VRIJWILLIGER

Ook TV De Oorsprong kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Helaas wordt het al maar moeilijker genoeg vrijwilligers te vinden om de vereniging draaiende te houden. Wist je dat seniorleden die in een kalenderjaar vrijwilligerswerk doen, het jaar daarop een korting van € 20,- op de contributie krijgen?
De belangrijkste motivatie voor vrijwilligerswerk zal altijd blijven bestaan uit clubliefde.

Lees meer...


         Primera Beek-Ubbergen     Schildersbedrijf Lex ten Westeneind              

                                       Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen              Rabobank Nijmegen