Toernooien senioren


Op vrijdag 16 maart 2018 is het PASJESTOERNOOI!
Start van het voorjaars tennisseizoen. 

U kunt uw nieuwe tennispas afhalen en een gezellige pot te tennissen! Zeker voor de nieuwe leden binnen de club is dit een mooie gelegenheid om andere leden te ontmoeten.
Ook zullen leden van het bestuur aanwezig zijn, om o.a. kennis te maken met de nieuwe leden. Jeugdpasjes kunnen ook opgehaald worden. 

Bent u niet in de gelegenheid uw pasje op te halen, dan kan dit aankomende week tijdens het open dubbel toernooi en op de daarop volgende vrijdagen tijdens de racket avond 30 maart en 6 april. 

(Indien er geen contributie is betaald, kunt u uw pasje niet afhalen.) Van 17 tot en met 25 maart organiseert Tennisvereniging De Oorsprong (Beek, gemeente Berg en Dal) haar vierde Open dubbeltoernooi. Iedereen  die lid is van een KNLTB-vereniging mag meedoen.

 De vorige edities van dit voorjaars-dubbeltoernooi waren een groot succes. Veel spelers ontwaken tegen deze tijd uit “de winterslaap” en voor competitiespelers is het, net voor het seizoen start, een mooie warming-up. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het gezellig in de kantine met uitzicht op de banen, voor zowel de spelers, publiek als meegebrachte supporters.

Voor deze 4e editie van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kun je inschrijven in de categorieën 3 t/m 9 in de onderdelen HD, DD en GD. De wedstrijden worden gespeeld in poules, zodat iedereen meer dan een partij kan spelen. 

Inschrijven is mogelijk tot 13 maart via www.toernooi.nl onder de naam  'Oorsprong Open Dubbeltoernooi'. 

Oorsprong Open Toernooicommissie

 

Het najaars invitatie toernooi 2017 was een succes. Met 44 spelers hebben we er een gezellige middag van gemaakt. 3/4 rondes gespeeld door alle tennissers. De wedstrijden duurden 45 minuten. Na een pauze met een heerlijke lunch met zelfgemaakte soepen, vervolgden de wedstrijden. Deze formule werd als zeer prettig ervaren door de spelers: toch drie wedstrijden spelen, maar wel de nodige gezamenlijke rust en gezelligheid. 

Voor volgend najaar zijn alweer leuke ideen besproken door de diverse deelnemers. We hebben vele positieve reactie mogen ontvangen. Dus wie weet zien we jou dan ook? (klik op foto's voor vergroting)

             

 

 

VEEL ANIMO VOOR OORSPRONG OPEN ZOMERTOERNOOI

Van 25 juni tot en met 2 juli werd op de banen van Tennisvereniging De Oorsprong in Beek  het 29e Oorsprong Open zomertoernooi gespeeld. Het toernooi trok 179 spelers aan, duidelijk meer dan vorig jaar. Spelers uit de wijde regio deden mee. Dit jaar waren ook de hogere speelsterkte-categorieën 3 en 4 goed vertegenwoordigd. Mede dankzij het meestal zonnige zomerweer was het toernooi een groot succes. Op zondag 2 juli werden de finales gespeeld met de volgende resultaten:
Op de fotocollage enkele finalisten na hun partij en het goed gevulde terras.


Dit open toernooi maakte weer deel uit van het NTT (Nijmegen Tennis Tournament), een koppeling van 6 open toernooien waarbij de uitslagen verwerkt worden tot een gezamenlijke stand en de beste spelers worden uitgenodigd voor het finaleweekend 29 sep-1 okt 2017.

WINNAARS OP TOERNOOI.NL (LINK)

Rabobank Nijmegen         Primera Beek-UbbergenMeijer Assurantiën Beek-Ubbergen