Toernooien senioren

Inschrijven voor oorsprong open 2018 kan hier

Toernooi commissie


Op vrijdag 16 maart 2018 om 20 uur was het PASJESTOERNOOI!
Start van het voorjaars tennisseizoen. 

U kunt uw nieuwe tennispas afhalen en een gezellige pot te tennissen! Zeker voor de nieuwe leden binnen de club is dit een mooie gelegenheid om andere leden te ontmoeten.
Ook zullen leden van het bestuur aanwezig zijn, om o.a. kennis te maken met de nieuwe leden. Jeugdpasjes kunnen ook opgehaald worden. 

Bent u niet in de gelegenheid uw pasje op te halen, dan kan dit de daarop volgende week tijdens het open dubbel toernooi en op de volgende vrijdagen tijdens de racket avond 30 maart en 6 april. Vanaf woe 11 april zijn de pasjes af te halen bij kapsalon Switsch Haarmode op de Schellingshof in Beek.

(Indien er geen contributie is betaald, kunt u uw pasje niet afhalen.)VEEL ANIMO VOOR OORSPRONG OPEN ZOMERTOERNOOI

Van 25 juni tot en met 2 juli werd op de banen van Tennisvereniging De Oorsprong in Beek  het 29e Oorsprong Open zomertoernooi gespeeld. Het toernooi trok 179 spelers aan, duidelijk meer dan vorig jaar. Spelers uit de wijde regio deden mee. Dit jaar waren ook de hogere speelsterkte-categorieën 3 en 4 goed vertegenwoordigd. Mede dankzij het meestal zonnige zomerweer was het toernooi een groot succes. Op zondag 2 juli werden de finales gespeeld met de volgende resultaten:
Op de fotocollage enkele finalisten na hun partij en het goed gevulde terras.


Dit open toernooi maakte weer deel uit van het NTT (Nijmegen Tennis Tournament), een koppeling van 6 open toernooien waarbij de uitslagen verwerkt worden tot een gezamenlijke stand en de beste spelers worden uitgenodigd voor het finaleweekend 29 sep-1 okt 2017.

WINNAARS OP TOERNOOI.NL (LINK)

            Primera Beek-UbbergenMeijer Assurantiën Beek-Ubbergen