TV de Oorsprong 50 jaar!

Inhoud jubileumweekend bekend: voor ieder wat wils!

Tijdens de ALV op 19 feb heeft de JubileumCie alle plannen bekend gemaakt.  Het afgelopen jaar heeft de JubileumCie bestaande uit Pauline, Lidwien, Leonieke, Gert en Koen gewerkt aan een programma dat ervoor zorgt dat iedereen aan bod komt met succesvolle events uit het heden en verleden. Tijdens het jubileumweekend van 24-26 augustus gaan we 50 uur non-stop tennissen en zijn er vele activiteiten

Onderdelen die we gaan aanbieden zijn: pyjamatoernooi voor de jeugd, een succesvolle klaverjas-en racketavond, events voor de dames (high-tea) en de heren (bokkennacht), een speciale editie van het altijd succesvolle supermix toernooi, een event voor alle regio tennisverenigingen dmv een BLOEMIG toernooi, een BBQ, een pub quiz, uiteraard ook een officiële receptie voor alle verenigingen uit de regio en andere stakeholders (gemeente, KNLTB, etc), en nog veel meer……

Wil je ook graag mee werken bij een of meer van de onderdelen, meld je dan aan bij 50jaar@tvdeoorsprong.nl

Vrijdag 24 augustus 2018 starten we om 14:50 met een spectaculaire opening. Zondagmiddag 26 augustus om 16:50 eindigt het 50 uur non-stop tennis & activiteiten jubileumweekend. Reserveer dat weekend in uw agenda!

In het clubhuis hangen flyers met alle informatie. Neem er gerust 1 mee naar huis!

Nieuw (tijdelijk) logo.

De JubileumCie onthulde tijdens de ALV ook een nieuw tijdelijk logo voor het jubileumjaar. In de vorm van een tennisbal, zijn een aantal belangrijke elementen verwerkt. Niet alleen heeft de originele tennisser een kleine update gekregen, maar zijn de kleuren passend bij de ondergrond waar we op tennissen (rood), de bosrijke omgeving van ons prachtige tennisvereniging (groen) en dat we in de buitenlucht spelen (blauw). Tenslotte is het compleet in de lijn van het logo van de gemeente Berg en Dal.

 

Nieuwe vlag en terras beschilderd

De JubileumCie heeft het bestuur tijdens de ALV een nieuwe vlag cadeau gedaan die nu trots wappert aan de grote vlaggenmast op het terras. De oude vlag had ook de storm niet overleefd. Verder staat er groots het getal 50 geverfd op de terrastegels opdat we met zijn allen continue dit bijzondere jaar van TV de Oorsprong herinneren. 

Jubileumevent ook op Facebook: deel, like en meld je aan!

We willen graag zoveel mogelijk leden, oud-leden, vrienden en betrokkenen van TV de oorsprong bereiken en tijdens het jubileumweekend ontvangen. Daarom is er ook een facebook event aangemaakt (jubileumweekend: 50 jaar TV de Oorsprong), welke we vragen te delen, te liken en je mogelijke aanwezigheid aan te geven. 

Sponsoren groot en klein: dank je wel.

Enkele sponsoren / personen hebben zich al aangemeld voor de “CLUB VAN €50”. Daarnaast hebben enkele bedrijven ook een onderdeel uit het jubileumprogramma ‘geadopteerd’ en €250 gedoneerd. De JubileumCie gaat verder met het zoeken naar sponsoren (groot en klein) om het weekend zo compleet mogelijke inhoud te geven. De afspraak met het Bestuur is dat we een kostendekkend Jubileumfeest organiseren. Verantwoording hierover volgt op de ALV 2019. Mocht u interessante bedrijven of personen kennen die ook een sponsor willen zijn, aarzel niet om het de JubileumCie te melden. Dat kan via 50jaar@tvdeoorsprong.nl waarop we ook graag uw suggesties, tips en opmerkingen ontvangen.


Programma van jubileumweekend 24-26 augustus
Klik op afbeelding voor vergroting.

 

De club van €50 is in het leven geroepen door de jubileum commissie. Iedereen die het jubileum en Tv de Oorsprong een warm hart toedraagt, kan €50 euro sponsoren. Deze bijdrage wordt dit jaar gebruikt om van het jubileum weekend een spetterend weekend te maken voor jong en oud, voor alle inwoners van Beek en omgeving. 

Wil je ook deelnemen aan de club van €50 stuur dan een mail naar 50jaar@tvdeoorsprong.nl

Deelnemers club van €50

Sous les Eglises
Switch Haarmode
Total 't Meertje
Top Style - kapper
LaVer Optiek
Jurkjes.com
Pannenkoeken restaurant de Duivelsberg 
Marius DHZmarkt
WORKS
 teams:
 Dames1 vrijdagavond
Gemengd 1 zaterdag
Heren 3 zaterdag 
 en nog een aantal leden zonder vermelding.

 

            Primera Beek-UbbergenMeijer Assurantiën Beek-Ubbergen